Medewerker Klant Contact Centrum (36 uur)

Een vraag vriendelijk afhandelen, dat is één. Jij gaat daarbij ook voor een direct en compleet antwoord. Het werken binnen een Klant Contact Centrum is helemaal jouw ding. En, je vindt het geweldig om dit te combineren met administratieve werkzaamheden. Je bent proactief,  in staat verbetervoorstellen te doen en hebt ervaring en affiniteit met technische meldingen. Herken jij je hierin? Dan heeft woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten (OFW) in Dronten de baan voor jou!

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Medewerker Klant Contact Centrum ben je het aanspreekpunt voor onze klanten (huurders en woningzoekenden) en interne organisatie. Je beantwoordt vragen die binnenkomen via e-mail, telefoon, post en social media. Je zorgt voor de afhandeling van reparatieverzoeken, sluit huurcontracten af, informeert onze klanten over onze huurwoningen en zorgt voor een juiste en snelle afhandeling van vragen.

Wat vragen we van jou?

Je bent service- en resultaatgericht en je hebt aandacht voor details. Je schakelt snel en houdt van diversiteit in je werk. Het plannen en organiseren van je werk gaat je goed af en ook met pieken in het werk kun je prima omgaan. Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4). Verder heb je minimaal 2 jaar ervaring bij een corporatie met klantcontacten en administratieve procedures, en ervaring met het aannemen en afhandelen van technische meldingen. Je bent en blijft op de hoogte van je vakgebied om klanten te voorzien van de juiste informatie. Zowel mondeling als schriftelijk beheers je de Nederlandse taal goed. Je bent oplossingsgericht, wordt enthousiast van nieuwe ontwikkelingen en zoekt samenwerking  over de afdelingsgrenzen heen om zo het beste resultaat te leveren voor onze klant.

Wat bieden wij jou?

Een boeiende en afwisselende baan in een leuk team bestaande uit zes collega’s. In eerste instantie bieden we je een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Je salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, en bedraagt tussen €2.495,- en €2.969,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal E cao Woondiensten). Er is volop ruimte voor ontwikkeling in een organisatie die voortdurend in beweging is. De secundaire arbeidsvoorwaardenzijn uitstekend, zoals een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en een leuke, actieve personeelsvereniging.

Waaraan draag je bij?

Met zo’n 50 collega’s zetten we ons dagelijks in om onze klanten te voorzien in goed wonen in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. We hebben zo’n 4.900 woningen inclusief zorgappartementen, studentenkamers en maatschappelijk vastgoed. Betaalbaarheid voor onze huurders, goede dienstverlening, kwaliteit en leefbaarheid zijn voor ons erg belangrijk. We willen de beste woningcorporatie zijn voor Dronten en voor onze huurders en woningzoekenden in Dronten met een kleine portemonnee de goede dingen doen.

 

In verband met omgang met vertrouwelijke gegevens vragen wij jou om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Enthousiast en geschikt?

Voor de werving van deze vacature wordt OFW bijgestaan door Corparis. Heb je interesse in de functie? Mail je sollicitatie dan naar Charida van de Pol, c.vandepol@corparis.nl.

 

Vragen?

Neem contact op met Charida van de Pol van Corparis, 06-83650600. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden