Praatmee.ofw.nl; huurders laat je stem horen

Publicatiedatum: 07-07-2021

Samenwerken aan duurzaam goed wonen in Dronten

Vanaf 5 juli kunnen huurders van OFW meedenken en praten over vraagstukken via het online ideeënplatform: praatmee.ofw.nl. OFW hoopt hiermee meer huurders te bereiken om samen te werken aan fijn wonen in Dronten. “We luisteren graag. Laat je stem horen!”.

Via het platform kunnen huurders ideeën delen rondom het beleid van OFW of een specifiek project. Zo kunnen er enquêtes ingevuld worden en gestemd worden via polls. En, in de toekomst is het ook mogelijk om zelf een idee voor te leggen over een bepaald onderwerp.

Duurzaam Goed Wonen

Het eerste vraagstuk dat OFW de huurders voorlegt is: “Wat heb jij nodig om duurzaam goed te wonen?”. Dit hoeft niet alleen te gaan over techniek of de woning, maar kan ook gaan over de woonomgeving of voorzieningen in de buurt.

Huurders kunnen tot 2 augustus hun ideeën delen. De eerste 5 inzendingen krijgen een tegoedbon ter waarde van € 50 voor duurzame boodschappen. Via het platform kunnen huurders ook andere ideeën bekijken. Vervolgens bekijkt OFW de ideeën. De bruikbare ideeën worden gebundeld en samengevat tot een of meerder voorstellen. In oktober laat OFW via het platform weten welke dit zijn.  

 

Deel deze pagina