Door drukte duurt het mogelijk wat langer voordat je antwoord van ons krijgt. Excuses voor het ongemak. 

MFC Swifterbant: bouw gaat beginnen

Publicatiedatum: 28-07-2022

 

Goed nieuws voor Swifterbant, begin september start Jorritsma Bouw met de inrichting van het bouwterrein voor het Multifunctioneel Centrum (MFC) en 30 sociale huurappartementen. Gemeente Dronten en Oost Flevoland Woondiensten (OFW) zijn blij dat deze mooie voorziening voor het dorp vanaf nu steeds zichtbaarder wordt. De verwachting is dat de eerste paal in de tweede helft van september de grond in kan.

Deze week zijn omwonenden en ondernemers geïnformeerd over de werkzaamheden die na de bouwvak gaan plaatsvinden. Jorritsma Bouw start met bouwvoorbereidingen, zodat in september de fundering gelegd kan worden voor het MFC Swifterbant. Zo worden oude kabels en leidingen opgegraven en verwijderd, maatregelen getroffen om kabels en leidingen die blijven liggen te beschermen tijdens de bouwwerkzaamheden en de bouwhekken worden geplaatst.

Voortgang MFC en 30 appartementen

De bouw gaat van start. Hiermee wordt het bouwproces concreter. Gemeente Dronten en OFW willen na een lange voorgeschiedenis graag vooruit kijken. “We hopen het dorp steeds meer te betrekken bij het MFC, zodat het straks een bruisende dorpsvoorziening is voor iedereen. We zullen in ieder geval regelmatig nieuwsberichten met updates van de bouw sturen. Op een voortvarende bouw van het MFC en de 30 sociale huurappartementen!”

 

Deel deze pagina