Geen objecten gevonden

Manager Vastgoed OFW Marco Kersing nieuwe baan

Publicatiedatum: 21-11-2022

Na 11 jaar OFW, gaat Marco Kersing (manager Vastgoed) voor een nieuwe uitdaging. Dinsdag 22 november breekt zijn laatste werkdag aan. Per 1 december begint hij als manager Vastgoed bij UWOON in Harderwijk. 

In 2011 startte Marco als manager Projecten bij OFW, na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven. Later werd dit manager Vastgoed, waaronder de teams Projecten en Serviceonderhoud van OFW vallen.

Marco:

Ik heb met veel plezier samengewerkt met mijn collega’s aan het bouwen en onderhouden van onze woningen. En zo het goed wonen in Dronten echt inhoud gegeven.

Namens alle medewerkers van OFW:

Namens alle medewerkers van OFW: “Marco, We vinden het heel jammer dat je vertrekt naar onze concullega ;-), maar zijn heel blij dat je in de corporatiesector werkzaam blijft! We wensen je heel veel succes en werkgeluk in Harderwijk!

Tijdelijke opvolging

Vandaag is Tjeerd Meijer gestart bij OFW in de rol van interim manager Vastgoed voor de komende 6 maanden. In de tussentijd zoekt OFW naar een definitieve opvolger van Marco. Tjeerd heeft de afgelopen jaren bij SRO Vastgoed gewerkt als manager Vastgoed. In het verleden heeft hij onder andere bij UWOON, Triada en WoonFriesland gewerkt.

Deel deze pagina