Nieuwsbericht

Welkom Over OFW Nieuws & Publicaties Nieuws Machiel Meulenbeld nieuwe manager Bedrijfsvoering OFW

Machiel Meulenbeld nieuwe manager Bedrijfsvoering OFW

Leestijd: 2 min

Machiel Meulenbeld (33) is per 1 september 2022 de nieuwe manager Bedrijfsvoering bij OFW. Daarmee volgt hij Alex van Doorn op, die eind van dit jaar met pensioen gaat.

Als manager Bedrijfsvoering, is Machiel eindverantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering, waaronder financiën, administratie, risicomanagement, secretariaat en ICT. Machiel:

Bedrijfsvoering is ondersteunend aan het organiseren van goede en betaalbare huisvesting. Hoe beter we onze processen organiseren, hoe meer we de huurder centraal kunnen stellen. Ook op de lange termijn wil ik onze middelen goed besteden. Een mooie uitdaging in een dynamisch werkveld; daarom ben ik graag actief in de volkshuisvesting.

Samenwerken met impact

In zijn vorige baan als senior controller bij woningcorporatie Mooiland in Noord-Brabant, richtte Machiel zich met zijn team op de interne beheersing van de vastgoedportefeuille (23.000 wooneenheden) alsmede alle overige bedrijfseconomische aspecten van de organisatie.

Mooi hieraan is dat er sprake is van kortere lijnen en we gericht met het team kunnen werken aan het vergroten van de slagkracht.

Opgegroeid met de bouw

Machiel, woonachtig in Kampen met zijn vrouw en 2 kinderen, kwam van jongs af aan al in aanraking met vastgoed. Hij is geboren in een aannemersgezin en daarmee opgegroeid met de bouw. In zijn studiejaren heeft hij een brede bedrijfskundige opleiding gevolgd met later een master Finance & Control. Hierna heeft hij als projectmanager voor de Nederlandse Vissersbond in de Noordoostpolder gewerkt.