Door drukte duurt het mogelijk wat langer voordat je antwoord van ons krijgt. Excuses voor het ongemak. 

Kijkmoment 54 appartementen Lijzijde

Publicatiedatum: 28-06-2021

 

Eindelijk was het zover! De toekomstige huurders van de 54 appartementen aan de Lijzijde in Dronten konden een kijkje komen nemen. OFW nodigde hen uit op 21, 22 en 23 juni. Zeven appartementen waren voor dit moment klaargemaakt om te bezichtigen.

Nu de Coronamaatregelen steeds meer versoepelen, kon OFW de toekomstige huurders van de appartementen uitnodigen op de bouwplaats. Om aan de richtlijnen te blijven voldoen, was een verdeling gemaakt in drie groepen. Daarbij rekening houdend dat directe buren elkaar konden ontmoeten.

De zeven appartementen die open werden gesteld, zijn representatief aan de verschillende type appartementen. Op deze manier konden de aankomende huurders toch een indruk krijgen van hun nieuwe appartement.

“We moeten gaan opruimen”

De toekomstige huurders reageerden enthousiast:

Wat fijn dat we kunnen komen kijken en ‘onze’ nieuwe buren kunnen ontmoeten! Nu begint het echt te leven en krijgt het vorm. En wat zijn ze de appartementen mooi. Wel moeten we gaan opruimen, we laten een eengezinswoning achter en je weet het hé wat er op zo’n zolder belandt.