Geen objecten gevonden

Kijkmiddag Palet: voor het eerst je nieuwe huis in

Publicatiedatum: 08-04-2022

10 nieuwbouwwoning OFW Johannes Vermeerstraat Dronten-West

Donderdag 7 april, een leuk moment voor de toekomstige huurders van de  woningen aan de Johannes Vermeerstraat; ze namen een kijkje in hun nieuwe woning. Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen bouwt voor OFW in deze nieuwe straat in Dronten 10 woningen voor starters en kleinere huishoudens.

Vorig jaar november startte de bouw van 10 woningen. Enkele weken later werden de woningen online geplaatst op woningzoeken.ofw.nl. De 10 woningzoekenden die het langst stonden ingeschreven werden geselecteerd.

Saskia Algera (medewerker Klant Contact Centrum OFW):

Verhuizen naar een woning die je alleen van plattegrond en sfeerbeeld hebt gezien. Dat is voor deze toekomstige huurders best een spannende periode. Vandaag was dan eindelijk het moment dat ze voor het eerst hun nieuwe huis van binnen konden bekijken.

De toekomstige huurders reageerden enthousiast:

Wat fijn om even echt in de woning te staan. De woning voelt ruim en mooi aan. We zijn er erg blij mee!

en

Gelukkig hoeven we straks geen duur gascontract af te sluiten.

Einde komt steeds meer in zicht

Hoewel het soms een flinke uitdaging is voor de mannen van Van der Steeg, vordert de bouw gestaag. Niet alleen het weer speelt hierin een rol, ook de levertijden van bouwmaterialen.

John van der Blom (Projectcoƶrdinator OFW):

Gelukkig lopen we nog steeds op planning. De daken, pannen en zonnepanelen zijn geplaatst en het metselwerk is klaar. Nu vinden de meeste werkzaamheden in de woningen plaats, zoals het leggen van de vloerverwarming het klaarmaken van de badkamers, toiletten en keukens, waarvoor de huurders zelf keuze hadden uit 2 opties.