Huurdersportaal vernieuwd

Publicatiedatum: 23-01-2018

“Een hele verbetering”

Eind vorig jaar ging het nieuwe huurdersportaal ‘MijnOFW’ van OFW live. Vijfhonderd actieve gebruikers van het vorige portaal kregen van OFW als eerste toegang tot het nieuwe ‘MijnOFW’. Aan hen werd gevraagd om feedback te geven om zo het portaal optimaal aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van huurders. Als dank verlootte OFW een tablet onder de inzendingen. De heer Huijing nam deze op dinsdag 23 januari in ontvangst:

Het nieuwe portaal ziet er goed uit. Het is een hele verbetering.

“Het vorige huurdersportaal voldeed niet meer aan de eisen van nu en paste ook niet meer binnen de huisstijl van OFW. Het nieuwe ‘MijnOFW’ is een stuk gebruiksvriendelijker en ook geschikt voor tablet en mobiele telefoon. Zo kunnen nog meer huurders gebruikmaken van onze online diensten.”, aldus Jessica Lilach (communicatiemedewerker OFW). De vervolgstap is het toevoegen van nieuwe onderdelen, zoals: digitaal tekenen van het huurcontract en het inzien van correspondentie. 

Inmiddels kunnen alle huurders op www.ofw.nl een nieuw account aanmaken. Onder deze huurders verloot OFW nog eens drie tablets. OFW blijft graag de mening van haar huurders horen om ‘MijnOFW’ verder te verbeteren. 

Verbeterde dienstverlening

OFW is al enige tijd bezig met de verbetering van haar ICT-omgeving. Zo gingen het afgelopen jaar naast het nieuwe huurdersportaal ook het nieuwe portaal voor woningzoekenden en de nieuwe website van OFW live. Met deze vernieuwingen stapt OFW over op de nieuwste technieken en middelen. OFW hoopt hiermee haar dienstverlening te verbeteren en efficiënter te kunnen werken. Klanten van OFW kunnen nu eenvoudiger gebruikmaken van de online diensten. Voor klanten die dit niet willen of kunnen, is OFW bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 13.00 uur. In de middag wordt er op afspraak gewerkt om zo volledige aandacht te hebben voor de klant. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden