Geen objecten gevonden

Appartementen MFC Swifterbant bijna online

Publicatiedatum: 23-12-2022

Het is bijna zover; woningzoekenden die staan ingeschreven bij OFW, kunnen in januari 2023 hun interesse kenbaar maken voor de appartementen bij het Multifunctioneel Centrum (MFC) in Swifterbant. Ook de bouw van het MFC zelf loopt voorspoedig. Zo start Jorritsma Bouw in januari 2023 met de begane grondvloer en de realisatie van het casco.

OFW adverteert de appartementen op de website woningzoeken.ofw.nl. Woningzoekenden hebben vanaf het moment van aanbieden minimaal een week de tijd om hun interesse kenbaar te maken. Woningzoekenden die het langst staan ingeschreven bij OFW, voldoen aan de voorwaarden of een zorgindicatie hebben, krijgen een appartement aangeboden. Nadat het appartement aangeboden is, heeft de woningzoekende een week de tijd om zijn keuze definitief kenbaar te maken.

De bouw van het MFC

Het MFC wordt steeds zichtbaarder. Deze week heeft Jorritsma Bouw het funderingswerk gereed en is de grondslag tegen de fundatie rondom aangevuld. Begin januari wordt een rupskraan geïnstalleerd voor het aanvoeren en opbouwen van de ruwbouw hijswerkzaamheden. Direct na aanvoer van de kraan, start Jorritsma Bouw met de aanvoer van de begane grondvloeren en de realisatie van het casco. Deze werkzaamheden zullen een aantal maanden duren.

Fijne feestdagen

Jorritsma Bouw, de gemeente Dronten en OFW wensen de inwoners van de gemeente Dronten hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling!