Geen objecten gevonden

Appartement Lijzijde verwelkomt eerste huurders

Publicatiedatum: 10-01-2022

Maandag 10 januari was het zover; de eerste bewoners van de nieuwe appartementen aan de Lijzijde in Dronten ontvingen hun sleutel. Medewerkers van OFW stonden klaar op locatie om de huurders te verwelkomen.

September 2020 startte Jorritsma Bouw in opdracht van OFW met de bouw van de in totaal 54 appartementen, verdeeld over 2 gebouwen. “De bouw verliep voorspoedig. We zijn blij dat we na 14 maanden bouwen een van de twee gebouwen al op kunnen leveren. Dat is een mooi begin van het nieuwe jaar voor de huurders van deze appartementen.”, aldus Ditmer Salverda, Projectontwikkelaar van OFW. Dat vindt ook huurder meneer Holtman:

Het is een hoop werk de verhuizing en het klaarmaken van het appartement, maar ik heb er zin in. Ik kijk er naar uit om straks in mijn nieuwe appartement te wonen!

De verwachting is om eind januari / begin februari de sleutels te overhandigen aan de huurders van de appartementen in het andere gebouw.

Beter een goede buur, dan….

Goed contact met je buren is altijd fijn en zeker in de tijd waarin we nu leven. Daarom kregen de huurders naast de toegang tot hun nieuwe appartement ook een ‘Ontmoet-je-buren-pakket’. “We hopen hiermee het onderling contact te stimuleren en te vergemakkelijken. Zeker omdat we bij dit project (vanwege corona) weinig ontmoeting tijdens de bouw konden organiseren.”, aldus Tessa Sloot, medewerker Klantcontact van OFW.

Hoe mag het heten?

Net zoals alle andere appartementengebouwen in de gemeente Dronten, wil OFW de twee gebouwen aan de Lijzijde een naam geven. Welke naam dit wordt? Dat laat OFW over aan de huurders en andere inwoners van Dronten. Iedereen die hierin mee wil denken, kan een idee indienen via de website praatmee.ofw.nl. Rond maart dit jaar wordt de naam onthuld. “Hopelijk kunnen we dit in gezamenlijkheid met de huurders doen en samen het project feestelijk afronden.”, aldus het projectteam van OFW.