Geen objecten gevonden

Afscheidsreceptie Truus Sweringa uitgesteld

Publicatiedatum: 18-03-2020

In verband met de aangescherpte maatregelen rond het Coronavirus, is de afscheidsreceptie van Truus Sweringa, directeur bestuurder OFW, uitgesteld. Sweringa gaat op woensdag 1 april 2020 na 23 jaar dienstverband met pensioen.

Donderdag 26 maart was de afscheidsreceptie van Truus Sweringa gepland. Ook voor huurders stond een moment gepland om Sweringa de hand te schudden. OFW hoopt snel een nieuwe datum te communiceren.

Truus Sweringa:

Ik bedank onze samenwerkingspartners, huurders en medewerkers van OFW voor de fijne samenwerking aan goed wonen in Dronten. Ik heb dit werk altijd met heel veel plezier gedaan.

Visie op duurzaamheid

In december 1996 werd Truus Sweringa voorgesteld als nieuwe directeur van toen nog woningbouwvereniging ,,Oost Flevoland”. Haar hart lag altijd al bij mensen en wonen. Niet voor niets koos ze tijdens haar studie voor de studierichting ‘Ecologie van het Wonen’; een wisselwerking tussen de mens en zijn bebouwde omgeving. Met deze achtergrond was haar visie vanaf het begin al gericht op duurzaamheid. Haar jarenlange inzet op duurzaamheid heeft ertoe geleid dat alle grootschalige moderniseringsprojecten zijn afgerond, met als resultaat: gemiddeld energielabel A voor het woningbezit.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden