Door drukte duurt het mogelijk wat langer voordat je antwoord van ons krijgt. Excuses voor het ongemak. 

54 appartementen Lijzijde bereiken hoogste punt

Publicatiedatum: 10-05-2021

Een bijzondere mijlpaal voor de bouw van de 54 appartementen aan de Lijzijde in Dronten; donderdag 6 mei werd het hoogste punt bereikt. Henk Rozema (divisiemanager wonen) van Jorritsma Bouw en Marco Kersing (manager Vastgoed) van OFW hesen hiervoor gezamenlijk de vlag.

“Dit bijzondere moment, moet natuurlijk gevierd worden. Helaas lukt dat vanwege Corona niet met de toekomstige huurders. Toch willen we er op deze manier aandacht aan geven, want we zijn weer een stap dichter bij de realisatie van deze twee prachtige appartementengebouwen. En zo dus ook bij de vraag naar toekomstbestendige woningen.“, aldus Marco Kersing.

“Wij zijn trots op de samenwerking met OFW. Een fijne samenwerking waarin we gezamenlijk werken aan een nieuw (t)huis voor de nieuwe huurders”, aldus Reinier Bron (commercieel manager Jorritsma Bouw).

Een nieuw (t)huis

Inmiddels zijn de huurders voor de appartementen geselecteerd. Ook zij kunnen niet wachten tot ze kunnen verhuizen naar hun nieuwe plek. Deze enthousiaste huurders willen er natuurlijk een thuis van maken. Daarvoor konden ze bij OFW kleurkeuzes doen voor de badkamer, toilet en de keuken. Naast de standaard, konden de toekomstige huurders dit naar eigen wens uitbreiden door te kiezen voor verschillende opties.

2022 gereed

In opdracht van OFW, worden de twee appartementengebouwen door Jorritsma Bouw gerealiseerd. Het streven is dat de appartementen in het eerste kwartaal van 2022 verhuurt kunnen worden. Meer informatie over dit project is te vinden op: ofw.nl/nieuwbouw.