Nieuwsbericht

Welkom Over OFW Nieuws & Publicaties Nieuws 10 nieuwe huurders in Het Palet

10 nieuwe huurders in Het Palet

Leestijd: 2 min

Deze week bereikte OFW een mooie mijlpaal; De 10 woningen aan de Johannes Vermeerstraat in Het Palet zijn klaar voor verhuur. Medewerkers verwelkomden de huurders in hun nieuwe woning.

Projectcoördinator van OFW:

Volgens oorspronkelijke planning zouden de woningen in het najaar opgeleverd worden. Maar ondanks wat hobbels rond het leveren van materialen en producten, is het het bouwteam van Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen gelukt om de woningen eerder op te leveren. Een knappe prestatie, waar ook de huurders erg blij mee zijn!

“Een nieuw huis; een fijn thuis…

Medewerker Klant Contact Centrum van OFW:

…dat is wat we allemaal willen en daar dragen we bij OFW graag een ‘steentje’ aan bij. Onderling contact in de buurt, draagt bij aan prettig wonen. Daarom kregen de huurders naast de sleutels voor hun nieuwe woning ook een ‘Ontmoet-je-buren-pakket’. Al hebben deze huurders dit zetje misschien niet meer nodig, want het onderling contact was al gelegd op ons online platform praatmee.ofw.nl. Dat ging over het onderling regelen van erfafscheidingen en het maken van een groeps-Whatsapp. Heel mooi om te zien. We hopen dat ze nog veel bakjes koffie/thee met elkaar zullen drinken. Op een fijn thuis voor iedereen!

Klussen maar!

Dat de huurders er een fijn thuis van willen maken, bleek wel tijdens de sleuteloverdracht. Het tekenen van het huurcontract en de uitleg over de duurzame installaties vonden plaats in de woningen zelf. Huurders kwamen aangereden met de auto vol klusspullen en gingen meteen aan de slag.

Medewerker Vastgoed van OFW:

Fijn dat wij en ook de aannemer (Van der Steeg) op locatie waren, zo konden we meteen eventuele opleverpunten bespreken en/of oppakken en konden de huurders doorpakken.

Comfortabel en duurzaam

Vorig jaar november werd de overeenkomst getekend met Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen voor 10 woningen aan de Johannes Vermeerstraat in het Palet. Met de bouw van deze woningen speelt OFW in op de groeiende groep starters en kleine gezinnen, om zo ook voor deze huizenzoekers wonen betaalbaar te houden. De woningen zijn voorzien van een gasloze warmte-installatie die draait op een lucht-water-warmtepomp. En de zonnepanelen op het dak wekken de benodigde energie op.