Gebruik Energie Slim

Energie besparen doen we samen!

Energiebesparing in woningen, daar is de campagne Gebruik energie slim op gericht. Je kunt besparen op jouw woonlasten én samen verminderen we ook nog eens de CO2-uitstoot. Samen met het Energieloket Dronten, de gemeente Dronten en de Huurders Belangen Vereniging helpen we je de komende maanden graag bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Hoe? Je leest het hieronder.

Gratis bespaaradvies

Bij het Energieloket Dronten kun je gratis een bespaaradvies krijgen voor jouw huurwoning. Dit advies is gericht op tips voor een zo laag mogelijk gas of elektraverbruik, die je weinig of geen geld kosten.

Leen een energiemeter

Benieuwd waar energie onnodig verspild wordt in huis? Leen voor twee weken een energiemeter om thuis in kaart te brengen welke apparaten onverwacht veel stroom verbruiken. Je vraagt de energiemeter hier aan.

Doe de check

Naast een energiemeter kun je andere middelen van Het Energieloket krijgen om je energieverbruik in beeld te brengen. Zo is er de energiebespaarmeetlat, thermocard en de warmtescan. Meer informatie lees je hier

Bekijk de video

Hoe werkt het? De energiemeter en de gratis energiebespaartas
Youtube thumbnail
Bekijk ook
Zonnepanelen op je woning Elektrisch koken Besparen doe je zo!