Geen objecten gevonden

Gebruik Energie Slim

Energie besparen doen we samen!

Energiebesparing in woningen, daar is de campagne Gebruik energie slim op gericht. Je kunt besparen op jouw woonlasten én samen verminderen we ook nog eens de CO2-uitstoot. Samen met het Energieloket Dronten, de gemeente Dronten en de Huurders Belangen Vereniging helpen we je de komende maanden graag bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Hoe? Je leest het hieronder.

Gratis bespaaradvies

Bij het Energieloket Dronten kun je gratis een bespaaradvies krijgen voor jouw huurwoning. Dit advies is gericht op tips voor een zo laag mogelijk gas of elektraverbruik, die je weinig of geen geld kosten.

Gratis energiebesparende producten

Het gasverbruik kun je verminderen door het aanbrengen van radiatorfolie, tochtstrippen, Led-verlichting, een brievenbus afsluiter, een waterbesparende douchekop of doordrukstekker. Als bewoner kun je meteen aan de slag. Kom langs bij het Energieloket Dronten (Reling 5) of bezoek het lokale spreekuur in Swifterbant of Biddinghuizen voor jouw gratis energiebesparende producten of reserveer uw tegoedbon van € 25,- op de website van het Energieloket.

Leen een energiemeter

Benieuwd waar energie onnodig verspild wordt in huis? Leen voor twee weken een energiemeter om thuis in kaart te brengen welke apparaten onverwacht veel stroom verbruiken. Je vraagt de energiemeter hier aan.

Bekijk de video

Hoe werkt het? De energiemeter en de gratis energiebespaartas

Inloopspreekuur

Spreekuren locatie Dronten (De Reling 5)

  • Woensdag: 9:30-12:30 uur
  • Donderdag: 14:00-17:00 uur
  • Vrijdag: 14:00-17:00 uur
  • Zaterdag: 14:00-17:00 uur

Spreekuur locatie Biddinghuizen (De Binding (Akkerhof 3a)

  • Woensdag (oneven weken): 14:00-17:00 uur

Spreekuur locatie Swifterbant (Flevomeer bibliotheek, Zuidsingel 61)

  • Woensdag (even weken): 14:00-17:00 uur